Energiologi till människans tjänst!

Det är mer än 30 år sen Hasse la grunden till Energiologi som han beskriver bland annat så här:

Energiologin är ett fundament, ett paraply, en samverkande "olja", en lufttillförsel, ett sätt att förstå en människa och ett liv. 

När du träffar Hasse förstår du att hans känsla för hur människan fungerar i sin grund, hans förmåga att ta reda på varför människan fungerar som hon gör samt vad individen behöver för att bygga balans och funktion, är förankrat i ett mångårigt arbete med människor på bredden och på djupet.

Även om han pratar själ och energi är han den mest jordnära människa du kan tänka dig. Du märker direkt att hans drivkraft ligger i att göra det enkelt, konkret och handlingskraftig. Att hans närvaro är högst påtaglig när han kartlägger hur just du hänger ihop och varför.

Hasse och Energiologin har gjort stor skillnad för människor, relationer, familjer, ledare, företag och organisationer genom åren. Han har arbetat med många människor under sina vingar på en och samma gång där han genomgående har utgjort en stabil ledare och en mittpunkt av verksamheter han byggde upp för att ge människor en möjlighet till livsstilsförändring med siktet inställt på det friska i människan för att skapa en hållbar riktning framåt.

Energiologi hjälper människor att läka, växa och mogna inifrån och ut

Alltihop bygger på det naturliga flödet hos människor och verksamheter där även de mest jordnära och praktiska tingen har sin nödvändiga plats.

Med Energiologin i ditt liv, och som ett verktyg om du arbetar med människor, har du tillgång till det som verkar för att bygga balans och funktion på ett och samma naturliga sätt, oavsett om det gäller dig själv, någon annan, ett företag, ett ledarskap eller en hel organisation.

En certifierad Energiolog har genomgått alla utbildningsblocken och arbetar alltid med helheten, där hon eller han kompletterar med andra utövare för de områden som går utanför hennes eller hans kompetens.

En Energiolog arbetar på samma sätt oavsett vem han eller hon arbetar med.

När Hasse inte är i Sverige eller Norge för att hålla kurser, föreläsningar eller konsultationer befinner han sig i Spanien och hans hemvist Nerja. Där tar han emot klienter för veckolånga vistelser med djupgående enskilda konsultationer och ett program fyllt med upplevelser. Han håller i Qigong och när han har en stund över sätter han sig på en plats där han kan fokusera på sitt inre - med ett enda syfte - att göra sitt jobb för andra människor ännu bättre.

Alla borde ha en Hasse någon gång i sitt liv / Aryel

Dagens tanke från författaren

Omge dig av människor som vill dig väl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up